• Lorem ipsum
Baardverzorging
-15%
Proraso Baardolie Wood & Spice 30 ml
Proraso
Baardolie Wood & Spice 30 ml
€12,95€10,95
-17%
Mr Bear Family Baardolie Wilderness 30 ml
Mr Bear Family
Baardolie Wilderness 30 ml
€17,95€14,95
Mr Natty Baardborstel
Mr Natty
Baardborstel
€15,95
Bestseller
Captain Fawcett Snor en Baard schaartje
Captain Fawcett
Snor en Baard schaartje
€18,95
-25%
Onze favoriet
Reuzel Baardset Wood & Spice
Reuzel
Baardset Wood & Spice
€29,90€22,50
Bestseller
Proraso Baardshampoo Wood & Spice 200 ml
-10%
Bestseller
Proraso Baardset Wood & Spice
Proraso
Baardset Wood & Spice
€39,95€35,95
Bluebeards Revenge Snor en Baard schaartje
Bluebeards Revenge
Snor en Baard schaartje
€9,95
-25%
Mr Bear Family Baardbalsem Wilderness 60 ml
Mr Bear Family
Baardbalsem Wilderness 60 ml
€19,95€14,95
Onze favoriet
Rockwell Razors Snor en Baard schaartje
Rockwell Razors
Snor en Baard schaartje
€21,95
Bestseller
Captain Fawcett Baardkam
Captain Fawcett
Baardkam
€14,95
Bestseller
Apothecary87 Barber Comb
Apothecary87
Barber Comb
€14,95
-30%
Reuzel Baardset Clean & Fresh
Reuzel
Baardset Clean & Fresh
€34,90€24,50
Rockwell Razors Baardborstel
Rockwell Razors
Baardborstel
€15,95
-22%
Proraso Baardolie Refreshing 30 ml
Proraso
Baardolie Refreshing 30 ml
€13,95€10,95
-25%
Proraso Baard Scrub 100 ml
Proraso
Baard Scrub 100 ml
€15,95€11,95
Suavecito Baard Conditioner 237 ml
Suavecito
Baard Conditioner 237 ml
€16,95
Bluebeards Revenge Liquid Wood Baard en Snor kam
Bluebeards Revenge
Liquid Wood Baard en Snor kam
€6,95
-25%
Clubman Pinaud 2-in-1 Baard Conditioner 89 ml
Clubman Pinaud
2-in-1 Baard Conditioner 89 ml
€12,95€9,75
-17%
Mr Bear Family Baardolie Woodland 30 ml
Mr Bear Family
Baardolie Woodland 30 ml
€17,95€14,95
Reuzel Baardbalsem 35g
Reuzel
Baardbalsem 35g
€13,95

Baardverzorging bij Mannenzaak

Op het oog hebben mannen het best gemakkelijk als het gaat om gezichtsverzorging. Helemaal als ze kiezen voor een baard of een snor. Dan hoeven ze immers niet dagelijks meer te scheren en is het te verzorgen huidoppervlak ook kleiner. Of niet? Wat ons betreft niet. Ook een snor en een baard kunnen namelijk wel wat hulp gebruiken om er gezond en verzorgd uit te zien.

Baardverzorging draait wat ons betreft om veel meer dan alleen het laten staan van een baard. Daarom vind je in onze shop alle producten die nodig zijn voor een goede, dagelijkse baardverzorging. Want neem van ons aan: als je baard goed zit, dan kan de rest van je dag ook niet meer stuk!

Welke baardverzorgingsproducten zijn er?

Een goede baardverzorging begint natuurlijk bij de juiste baardverzorgingsproducten. Baardverzorgingsproducten zijn bijvoorbeeld balsem, een borstel en kam, olie, een schaar, baardshampoo en -zeep . Wat je gebruikt hangt een beetje af van je eigen voorkeur, maar een goede olie en zeep mogen eigenlijk niet ontbreken.

Ook een borstel en kam zijn fijn. Hoewel de haren van je baard vaak niet zo lang worden als die op je hoofd, zijn ze wel relatief grof en kunnen ze snel klitten. Bovendien wil je natuurlijk niet dat er viezigheid in blijft zitten, bijvoorbeeld etensresten. Ook die kun je gemakkelijk verwijderen met behulp van een baardkam.

Hoe verzorg ik mijn baard?

Met de juiste baardverzorgingsproducten ben je er natuurlijk nog niet. Wij krijgen regelmatig klanten die het geweldig vinden dat er zoveel producten zijn, maar die vervolgens eerst van ons willen weten: Hoe verzorg ik mijn baard? Helemaal geen gekke vraag! De mate van baardverzorging hangt deels af van de lengte; een langere baard heeft meer verzorging nodig.

Een kortere moet je echter weer vaker bijknippen. Kam of borstel je baard elke dag en was hem twee tot drie keer per week met zeep of shampoo. Behandel hem - en ook de huid daaronder - bovendien dagelijks met baardolie. Hierdoor blijven je baard én de huid eronder altijd soepel en zacht. Het maakt je baard bovendien handelbaarder en je baardverzorging dus leuker!

Leuke cadeausets

Als je meerdere baardverzorgingsproducten in één keer wilt kopen, kun je ook kiezen voor een van de mooie cadeausets. Leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Dergelijke cadeausets bevatten bijvoorbeeld een borstel, olie en een shampoo. Ook zijn er luxere sets, waarin je onder meer een heerlijke wax vind waarmee je je snor in model kunt houden.

Wil je al je baardverzorgingsproducten bij elkaar houden? Schaf hiervoor dan een apart toilettasje aan. Zo houd je je spullen netjes en heb je altijd alles direct bij de hand. Weet je nog niet helemaal zeker wat je nu precies nodig hebt voor jouw baardverzorging? Neem dan eens contact op met Mannenzaak; wij helpen je met alle plezier verder.

Bestel alles voor een goede baardverzorging

Kan jouw baardverzorging ook wel een upgrade gebruiken? Dan zit je bij Mannenzaak goed. Mannenzaak is dé webshop met alles voor mannen met een baard of snor. Dat betreft natuurlijk ook allerlei producten voor een goede baardverzorging. Van lekkere baardolie tot zachte baardshampoo of een heerlijke balsem. En natuurlijk voor mooie cadeausets!

In ons assortiment vind je uitsluitend hoogwaardige producten van topmerken. Bovendien kun je rekenen op een hele snelle service; plaats je bestelling voor 23:59 op werkdagen en krijg deze de volgende dag al in de bus. Ben je overdag vaak niet thuis? Dan kun je ook kiezen voor een avondlevering. De postbode komt dan pas 's avonds bij je aan de deur. Zo wordt jouw baardverzorging wel erg gemakkelijk!