13 April 2019
Wat is het verschil tussen clay, paste, crème en pomade?
De kans dat je kapsel ’s ochtends als je wakker wordt direct goed zit, is klein. Tenzij je natuurlijk een out of bed-look nastreeft. Normaal gesproken moet je jouw haar echter eerst stylen voordat je met een fijn gevoel de deur uit kan. Je kunt dit doen met verschillende stylingsproducten zoals clay, paste, crème of pomade. Maar wat is het verschil hiertussen en welk product is het meest geschikt voor jouw kapsel? Hieronder zetten wij voor elk product op een rij wat je moet weten:
Lees meer
19 March 2019
Hoe krijg ik dikker en voller haar?
Niet elke man is gezegend met een volle of dikke bos haar. Maar geloof ons: in vrijwel alle gevallen kun jij je haar volumineuzer laten lijken dan het eigenlijk is. Een volle haardos is een wens van veel mannen en bovendien verrassend gemakkelijk te realiseren. Pas de onderstaande 5 tips toe om je dunne haar op natuurlijke wijze dikker en voller te maken:
Lees meer
06 March 2019
Hoe krijg ik een glad scheerresultaat?
Met een stoppelbaard of zelfs volle baard maak je als man tegenwoordig goede sier. Maar soms zijn er gelegenheden waar je het liefst gladgeschoren wilt komen opdagen. Gewoon omdat die look past bij de gelegenheid. Denk aan dat ene belangrijke sollicitatiegesprek of die trouwfoto waarvoor je speciaal afgevallen bent. Maar hoe krijg je nu het gladste scheerresultaat? Lees de tips hieronder!
Lees meer
20 February 2019
Lichaamshaar trimmen of scheren: waarom en hoe?
Uit onderzoek blijkt 65% van de vrouwen een voorkeur te hebben voor mannen met gezichtsbeharing. De lengte van de baard is wel een discussiepunt – een sinterklaasbaard hoeft van de meeste vrouwen niet zo nodig. Minstens zulke kritische eisen stellen ze daarnaast aan de beharing op andere plekken van het mannenlichaam. Het is dan ook belangrijk om ook die goed te verzorgen en (eventueel) te trimmen of scheren.
Lees meer
09 February 2019
Help, ik word kaal! Wat nu?
Liggen er elke ochtend na het ontwaken meer haren op je hoofdkussen dan je lief is? Of heb je ineens inhammen die er vorige winter nog niet waren? Wees getroost: je bent zeker niet de enige man die met haarverlies (en in sommige gevallen kaalheid) te maken heeft. Hoewel je het proces van haarverlies niet compleet kunt stoppen, kun je een aantal dingen doen om het flink te vertragen:
Lees meer