27 November 2018
Hoe hou ik mijn haar gezond?
Elke man wil graag een volle en glanzende haardos. Helaas is dat niet iedereen van nature gegeven. Geldt dat ook voor jou? Gelukkig maakt het gebruik van de juiste verzorgingsproducten al een groot verschil. Maar zelfs de beste producten helpen niet als je jouw haar niet op de juiste wijze behandelt. Hou in je dagelijkse haarverzorging daarom altijd rekening met de volgende tips:
Lees meer
19 November 2018
Waarom aluin gebruiken na het scheren?
Vroeger zat het standaard in de scheeruitrusting van elke man. Inmiddels is het bezig aan een heuse comeback en prijzen steeds meer mannen de grote voordelen ervan. We hebben het natuurlijk over aluin, een bekend middel dat van oudsher wordt ingezet tijdens de scheerbeurt. Waarom jij aluin ook moet gebruiken? Dat vertellen we je hieronder.
Lees meer
01 November 2018
Gezichtsverzorging voor mannen: dit is wat je moet weten
Gezichtsverzorgingsproducten voor mannen zijn tegenwoordig heel normaal. Eigenlijk best logisch, want vrouwen gebruiken dit soort producten al decennialang en zweren bij de positieve effecten ervan. Ook de moderne man die zijn huid optimaal wil verzorgen, heeft veel baat bij deze producten. In dit artikel vertellen we alles wat je moet weten over gezichtsverzorging voor mannen.
Lees meer
23 October 2018
Wat is razor burn en hoe kom ik er vanaf?
Is jouw huid steevast rood en geïrriteerd na het scheren? Dan heb je last van een bekende scheerkwaal: razor burn. Dit probleem kent meerdere oorzaken en daarom zijn er verschillende oplossingen. In dit artikel leggen we uit wat de huidirritatie bij jou waarschijnlijk veroorzaakt en hoe je hier gemakkelijk vanaf kunt komen.
Lees meer
04 October 2018
Hoe vaak moet ik mijn baard wassen?
Eens in de zoveel tijd komen ze op social media voorbij: de alarmerende berichten dat de gemiddelde mannenbaard net zoveel bacteriën bevat als een wc-bril. Hoewel dit soort titels misleidend zijn en de werkelijkheid schromelijk overdrijven, schuilt er wel een kern van waarheid in. Het regelmatig wassen van je baard is namelijk nodig om hem fris en schoon te houden.
Lees meer