01 August 2019
Nieuw kapsel: wat moet ik mezelf afvragen?
Je kapsel: soms ben je er ineens helemaal klaar mee. Je wilt iets mannelijkers, iets sportievers, iets klassiekers of gewoon iets nieuwers. En dat kan ook! Een goede kapper kan je vrijwel elk denkbaar kapsel aanmeten. Toch raden we je af om overhaast naar de kapper te rennen. Voordat je halsoverkop een nieuw kapsel neemt, zijn er namelijk 6 factoren om rekening mee te houden:
Lees meer
23 July 2019
Hoe hou ik mijn krullen onder controle?
Andere mannen zijn er jaloers op en jij weet je er geen raad mee: je krullen. Als man met krullend haar is het soms best lastig om de juiste coupe te kiezen en deze vervolgens optimaal te stylen en te verzorgen. Gelukkig weten wij precies wat je moet doen om de show te stelen met je krullen en deze perfect in model te krijgen en te houden. Hiervoor hebben we de volgende 4 tips:
Lees meer
14 July 2019
Hoe hou ik mijn stoppelbaard bij?
Een gladgeschoren look is voor mannen al lang geen vereiste meer. In het straatbeeld zien we dagelijks de meest uiteenlopende soorten gezichtsbeharing; van goed getrimde stoppelbaarden tot ruige lange baarden. Over de eerstgenoemde baardstijl gaan we het vandaag hebben. Want hoe kun je een stoppelbaard eigenlijk het beste bijhouden, verzorgen en vormgeven?
Lees meer
27 June 2019
Ik heb kale plekken in mijn baard! Wat nu?
Een baard straalt kracht, gezondheid en mannelijkheid uit. Niet zo gek dus dat de volle mannenbaard definitief terug is in het Nederlandse straatbeeld. Maar een epische baard is helaas niet iedereen gegeven. Heb jij bijvoorbeeld last van onregelmatige baardgroei of lege, kale plekken in je baardhaar? Wij geven je tips om tóch de show te stelen met een baard waar je ‘u’ tegen zegt:
Lees meer
16 June 2019
Pomade: moet ik het op olie- of waterbasis kopen?
Pomade is er in verschillende soorten en maten. Hoewel van oudsher vooral bekend als het vettige goedje waarmee rocksterren hun gitzwarte kapsel in onberispelijk model smeerden, is pomade tegenwoordig een veelzijdig product en lang niet altijd per se vettig. Naast producten op oliebasis, zijn er namelijk ook varianten op waterbasis verkrijgbaar. Hieronder bespreken we de verschillen.
Lees meer