29 November 2019
Dit zijn de 5 grootste scheerblunders (jij maakt ze ook!)
Als we de rotsschilderingen van holbewoners moeten geloven, scheren mannen zich al sinds de oertijd. Je zou dus denken dat we op dit vlak sindsdien wat stappen hebben gezet. Valt dat even tegen. Nog steeds lopen er mannen rond met een roodgevlekte huid van het scheren en een scheerresultaat dat zelfs de harigste Neanderthaler in lachen zou doen uitbarsten. Klinkt bekend? Dan is de kans groot dat jij je schuldig maakt aan een van de volgende 5 scheerblunders:
Lees meer
18 November 2019
Hoe maak ik mijn haar makkelijker te stijlen? (3 stappen)
De ene dag zit je kapsel met een paar snelle handbewegingen perfect in model. De andere dag krijg je je piekerige lokken zelfs na een kwartier stijlen nog niet in de gewenste stand. Maar hoe kan dat, als je beide keren voor je gevoel precies hetzelfde doet? Het geheim zit hem niet in het stijlen, maar in dat wat je ervoor doet. Wij leggen uit hoe je in 3 simpele stappen van elke dag een good hair day maakt!
Lees meer
01 November 2019
Hoe werk ik mijn bakkebaarden bij?
Je bakkebaarden. Het zijn de stukjes haar die voor je oren groeien vanaf je kaaklijn tot je kapsel. Soms maken ze deel uit van je baard en soms zijn ze alleen een verlengstuk van je haarstijl. Eén ding is zeker: bakkebaarden zijn tijdloos en bovendien ideaal om je gezichtsvorm te accentueren of corrigeren. Maar hoe werk je ze eigenlijk het beste bij?
Lees meer
18 October 2019
5 zaken waar een baard je tegen beschermt
Er zijn tal van redenen om als man een baard te laten staan. Zo zie je er volwassener, mannelijker, wijzer én – volgens veel vrouwen – aantrekkelijker uit. Maar wist je eigenlijk dat het dragen van een baard je ook nog eens tegen veel ongewenste zaken beschermt? Dit zijn 5 dingen waar jij je als baarddragende man minder druk om hoeft te maken:
Lees meer
14 October 2019
Waarom moet ik droogshampoo gebruiken?
Wij mannen houden niet van poespas. We zien er graag goed verzorgd uit, maar ’s ochtends uren voor de spiegel staan? Nee, vriendelijk bedankt! Droogshampoo lijkt daarom het ideale product voor elke man die een drukke lifestyle wil combineren met een stralend uiterlijk. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar is dat het ook? Wij zochten het voor je uit.
Lees meer