19 January 2018
Zo onderhoud jij je klassieke open scheermes
Scheer jij je regelmatig glad, maar doe je dat met een doodgewoon scheermesje uit de supermarkt? Dan mis je iets! Glad scheren kan namelijk nóg gladder en comfortabeler door een klassiek open scheermes te gebruiken. De vele voordelen daarvan hebben we al eens in een eerder artikel besproken, maar zo’n kwaliteitsmes moet je natuurlijk ook onderhouden. Hoe je dat doet, lees je hieronder.
Lees meer
05 January 2018
Is baardolie echt nodig?
Er was een tijd dat je met een volle baard op kantoor met de nek werd aangekeken. Gelukkig is dat anno 2018 al lang niet meer het geval en is een verzorgde baard zelfs ronduit hip te noemen. En omdat de trend inmiddels al vele jaren duurt, lijkt het erop dat de baard een blijvertje is.
Lees meer
21 December 2017
Trimmer, mes of schaar voor je gezichtshaar?
Gezichtshaar is er in vele soorten en maten. Van baarden tot snorren en van sikjes tot bakkebaarden. Als jij je gezichtshaar wilt laten groeien, heb je verschillende opties om het bij te houden. De trimmer, het scheermes en de baardschaar zijn daarvan het bekendst. Maar welke gebruik je in elke situatie? Dat vertellen we je hieronder.
Lees meer
12 December 2017
Hoe hou ik mijn kapsel in de winter in model?
De kans op een witte kerst is groot dit jaar en dat heeft zowel voordelen als nadelen. Hoewel de aanblik van een wit straatbeeld rond de kerstdagen veel mensen bevalt, geldt dat minder voor de aanblik van een ondergesneeuwd kapsel dat aan alle kanten uit model is gewaaid. Wil je weten hoe je jouw kapsel deze winter in model houdt? Lees dan onze 3 belangrijkste adviezen.
Lees meer
24 November 2017
Zo geniet jij langer van je scheermes
Bij Mannenzaak lees je vaak tips over de beste manieren om jezelf te scheren. Ook verkopen wij een variëteit aan scheermessen waarmee je de beste scheerresultaten behaalt. Natuurlijk is er jou veel aan gelegen om je favoriete scheermes zo lang mogelijk goed te houden; al is het alleen maar vanwege de kosten. Hoe je dat doet? Volg de onderstaande 5 adviezen op:
Lees meer