12 November 2017
Hoe groei ik mijn baard? 3 tips
Baarden zijn inmiddels alweer jarenlang een vertrouwd onderdeel van het straatbeeld. Steeds meer mannen binnen uiteenlopende leeftijdscategorieën ambiëren een volle baard, maar ervaren telkens weer één nadeel: het kost even tijd voordat je dat punt bereikt. In dit artikel geven we daarom 3 tips over de beste manieren waarop jij je baard laat groeien.
Lees meer
27 October 2017
Wat is de beste scheerkwast?
Scheren met een scheerkwast is anno 2017 weer helemaal in opkomst. Een kwast zorgt voor optimaal scheercomfort, verdeelt het scheerschuim beter over de baardharen en verzekert je van een gladder scheerresultaat. Bovendien is het ook nog eens een stijlvolle manier van scheren. Niet zo gek dus dat de scheerkwast terug is van weggeweest!
Lees meer
11 October 2017
Behoud je look met grooming spray
De hoge pompadour en quiff zijn weer helemaal terug van weggeweest en bepalen anno 2017 het straatbeeld. Talloze mannen kiezen voor deze tijdloze haardracht, die ondanks zijn stijlvolle uitstraling ook een nadeel biedt: de look houdt niet onder omstandigheden stand. In de vorm van grooming spray is daar nu een makkelijke en betaalbare oplossing voor.
Lees meer
29 September 2017
Waarom een safety razor gebruiken?
Scheermessen zijn er in vele soorten en maten. Natuurlijk is er het moderne, elektrische scheerapparaat en het klassieke, openklap scheermes waar ook de barbier nog mee scheert. Het eerste is de makkelijke en veilige optie, het laatste levert het gladste scheerresultaat. Gelukkig is er ook een gulden middenweg en die vind je bij Mannenzaak in de vorm van de safety razor.
Lees meer
15 September 2017
Scheren: voor of na het douchen?
Het is het vraagstuk waar miljoenen mannen over de hele wereld elke ochtend weer voor staan: moet ik me scheren voor of na het douchen? Eerst scheren is een standpunt dat veel voorstanders heeft, maar dat geldt net zo goed voor eerst douchen. Zoals bij dit soort kwesties wel vaker het geval is, ligt de waarheid dan ook in het midden.
Lees meer