18 October 2019
5 zaken waar een baard je tegen beschermt
Er zijn tal van redenen om als man een baard te laten staan. Zo zie je er volwassener, mannelijker, wijzer én – volgens veel vrouwen – aantrekkelijker uit. Maar wist je eigenlijk dat het dragen van een baard je ook nog eens tegen veel ongewenste zaken beschermt? Dit zijn 5 dingen waar jij je als baarddragende man minder druk om hoeft te maken:
Lees meer
14 October 2019
Waarom moet ik droogshampoo gebruiken?
Wij mannen houden niet van poespas. We zien er graag goed verzorgd uit, maar ’s ochtends uren voor de spiegel staan? Nee, vriendelijk bedankt! Droogshampoo lijkt daarom het ideale product voor elke man die een drukke lifestyle wil combineren met een stralend uiterlijk. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar is dat het ook? Wij zochten het voor je uit.
Lees meer
13 September 2019
Hoofd scheren: hoe doe ik dat het beste?
De een staat het geweldig en de ander wat minder: een kaal en gladgeschoren hoofd. Denk jij dat je net als acteurs zoals Jason Statham en Bruce Willis tot de eerste categorie behoort? Dan raden we je zeker aan om het scheermes er eens bij te pakken. Een verzorgde kale look geeft namelijk een fris, schoon en mannelijk gevoel. Maar hoe kun jij je hoofd nu het beste scheren?
Lees meer
30 August 2019
Waarom moet ik mijn baard laten staan?
Kom jij graag tot in de puntjes verzorgd voor de dag en sta je daarom elke ochtend met je scheermes voor de spiegel? Niks mis met een gladgeschoren look, zo vinden ook wij. Maar inmiddels wordt een baard al lang niet meer geassocieerd met een onverzorgd uiterlijk. Een (lange) baard laten staan is zelfs erg trendy! In dit artikel bespreken wij de 6 voordelen van een baard boven een babyface.
Lees meer
01 August 2019
Nieuw kapsel: wat moet ik mezelf afvragen?
Je kapsel: soms ben je er ineens helemaal klaar mee. Je wilt iets mannelijkers, iets sportievers, iets klassiekers of gewoon iets nieuwers. En dat kan ook! Een goede kapper kan je vrijwel elk denkbaar kapsel aanmeten. Toch raden we je af om overhaast naar de kapper te rennen. Voordat je halsoverkop een nieuw kapsel neemt, zijn er namelijk 6 factoren om rekening mee te houden:
Lees meer