09 February 2019
Help, ik word kaal! Wat nu?
Liggen er elke ochtend na het ontwaken meer haren op je hoofdkussen dan je lief is? Of heb je ineens inhammen die er vorige winter nog niet waren? Wees getroost: je bent zeker niet de enige man die met haarverlies (en in sommige gevallen kaalheid) te maken heeft. Hoewel je het proces van haarverlies niet compleet kunt stoppen, kun je een aantal dingen doen om het flink te vertragen:
Lees meer
28 January 2019
Hoe bescherm ik mijn huid in de winter?
Huidkloven, gesprongen lippen en een droge huid. Het zijn de minder leuke kanten die de winterperiode met zich meebrengt. Al deze huidproblemen komen voort uit blootstelling van de kwetsbare gezichtshuid aan de nietsontziende winterkou. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je huid in deze barre periode effectief te beschermen:
Lees meer
13 January 2019
Waarom zit mijn haar nooit goed?
Op het moment dat je bij de kapper wegloopt, lijkt er niets aan de hand. Je kapsel zit als gegoten en je waant je een model uit de laatste reclamecampagne van Hugo Boss. De volgende dag ziet de wereld er na het opstaan ineens heel anders uit. Lukt het je eindelijk om je piekerige haar in model te brengen? Dan waait het eenmaal buitengekomen weer hopeloos uit elkaar. Dit zijn de 4 belangrijkste redenen dat jouw kapsel maar niet in model wil blijven:
Lees meer
21 December 2018
Nat scheren of droog scheren: wat kies jij?
Het is het klassieke toonbeeld van mannelijkheid: de aanblik van een vlijmscherp scheermes glijdend over een stoppelige mannenhuid. Maar wat te denken van het toppunt van gemak: een elektrisch scheerapparaat dat je gewoon onder de douche kunt gebruiken. Zowel voor nat scheren als droog scheren valt dus wat te zeggen. Naar welke variant gaat jouw voorkeur uit?
Lees meer
27 November 2018
Hoe hou ik mijn haar gezond?
Elke man wil graag een volle en glanzende haardos. Helaas is dat niet iedereen van nature gegeven. Geldt dat ook voor jou? Gelukkig maakt het gebruik van de juiste verzorgingsproducten al een groot verschil. Maar zelfs de beste producten helpen niet als je jouw haar niet op de juiste wijze behandelt. Hou in je dagelijkse haarverzorging daarom altijd rekening met de volgende tips:
Lees meer