05 April 2018
Hoe gebruik ik een scheerkwast?
Steeds meer mannen scheren zich tegenwoordig met een klassieke scheerkwast. Dit geeft niet alleen een gladder scheerresultaat, maar is ook nog eens een bijzonder prettige ervaring. Wil je maximaal van deze voordelen profiteren, dan moet je de kwast natuurlijk wel op de juiste manier gebruiken. In dit artikel leggen wij je daarom uit hoe je een scheerkwast het beste gebruikt.
Lees meer
15 March 2018
Hoe groei ik een indrukwekkende snor?
Trends op het gebied van gezichtsbeharing komen en gaan. Met een flinke baard kun je inmiddels al enige tijd weer gezien worden en ook de snor is bezig aan een ware comeback. Net als een baard, heeft deze echter wel de nodige verzorging nodig. In dit artikel geven wij je daarom tips hoe jij je snor het beste verzorgt en laat groeien.
Lees meer
01 March 2018
Hoe kan ik zelf baardolie maken?
Wil jij graag een baard laten groeien, maar ben je bang dat de dagelijkse verzorging teveel tijd kost? We kunnen je gerust stellen – een baard komt qua onderhoud namelijk overeen met dagelijks scheren. In plaats van de haren af te scheren, moet je ze verzorgen. Dat doe je met baardolie, die je vrij eenvoudig zelf kunt maken. Hieronder leggen we uit hoe je het doet.
Lees meer
17 February 2018
6 scheertips voor beginners
Jarenlang heb je moeten wachten op dat eerste haartje op je kin. Toen dat er eenmaal was, volgde de rest vanzelf. Nu jij net als miljoenen andere mannen op de wereld volwassen baardgroei hebt, is aan jou de keuze wat je hiermee doet. Wil je in de toekomst wellicht een baard, maar vooralsnog je gladde look behouden? Volg dan onderstaande 6 scheertips voor het beste scheerresultaat.
Lees meer
02 February 2018
Hoe hou ik mijn baard schoon? 4 tips voor een goede hygiëne
De laatste tijd zijn in diverse populaire artikelen op social media vraagtekens gezet bij de hygiëne van een baard. Laten we je meteen gerust stellen: deze zijn gebaseerd op misleidende informatie, want verreweg de meeste baarden bevatten alleen normale bacteriën die op de menselijke huid voorkomen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je jouw baard niet net als de rest van je lijf goed hoeft te verzorgen. Dat doe je het beste door het opvolgen van de volgende 4 tips:
Lees meer