19 July 2018
Waarom als man gezichtsreiniger gebruiken?
Vrijwel elke vrouw gebruikt gezichtsreiniger. Maar op steeds meer wastafels verschijnen ook gezichtsreinigingsproducten die bedoeld zijn voor de man. Logisch, want ook de poriën in de mannenhuid zijn gevoelig voor ophoping van vet en vuil. Een goede dagelijkse gezichtsreiniging is dan ook belangrijk om puistjes en mee-eters te voorkomen.
Lees meer
06 July 2018
Hoe houd ik mijn snor in toom?
Je geniet tijdens deze mooie dagen van een zomerse salade, maar plotseling voel je iets prikken in je onderlip. Het is je snor! Dit is een herkenbaar scenario voor vele besnorde mannen en betekent vooral dat jij de haargroei op je bovenlip iets teveel vrij baan hebt gegeven. Voor een optimaal comfort en dito uitstraling houd jij je snor op de volgende manieren in toom:
Lees meer
16 June 2018
Hoe kan ik scheerschuim het beste aanbrengen?
Scheerschuim is het meest populaire product dat mannen over de hele wereld gebruiken in hun streven naar een glad scheerresultaat. Hoewel er in de vorm van scheerzeep en scheerolie uitstekende alternatieven bestaan, zijn de supermarktschappen nog altijd hoofdzakelijk gevuld met scheerschuim. Maar hoe kun je dit product nu het beste aanbrengen en gebruiken?
Lees meer
02 June 2018
Waarom scheerolie gebruiken?
Liefhebbers van oude tradities scheren zich nog met scheerzeep en een scheerkwast. De meeste mannen zijn inmiddels echter overgestapt op scheerschuim en scheergel; producten die tegenwoordig in elke supermarkt te vinden zijn. Er bestaat ook nog een alternatief: scheerolie. In dit artikel leggen we uit wat hiervan de voordelen zijn en hoe je dit product het beste kunt gebruiken.
Lees meer
18 May 2018
Zo maak jij je baard zomerklaar
In de koude maanden van het jaar is het een goede gewoonte van veel mannen om een wintervacht te laten staan. Ze laten hun baard dan wat langer groeien en vinden het lastig om er vervolgens in de lente afscheid van te nemen. Geldt dat ook voor jou? Laat je baard dan vooral staan. Hij is immers eindelijk op indrukwekkende lengte! Pas wel de volgende tips toe om je baard helemaal zomerklaar te maken:
Lees meer