15 September 2017
Scheren: voor of na het douchen?
Het is het vraagstuk waar miljoenen mannen over de hele wereld elke ochtend weer voor staan: moet ik me scheren voor of na het douchen? Eerst scheren is een standpunt dat veel voorstanders heeft, maar dat geldt net zo goed voor eerst douchen. Zoals bij dit soort kwesties wel vaker het geval is, ligt de waarheid dan ook in het midden.
Lees meer
25 August 2017
Zo voorkom je roos en schilfers in je baard
Veel mannen hebben last van roos in hun hoofdhaar. Vervelend, want de schilfers vallen uit het haar op de schouders en resulteren zo in een onverzorgde aanblik. Maar wist je dat roos niet alleen in je hoofdhaar, maar ook in je baardhaar kan ontstaan? Omdat je dat natuurlijk niet wilt, geven wij je hieronder tips hoe je dat het beste kunt voorkomen.
Lees meer
09 August 2017
Waarom talkpoeder gebruiken na het scheren?
Tegenwoordig kennen we talkpoeder vooral als een middeltje om luieruitslag bij baby’s tegen te gaan. Maar van oudsher heeft talk een hele andere functie. De traditionele barbier gebruikt dit mineraal bijvoorbeeld als laatste product in het scheerproces. En als we iets weten, is dat traditionele scheermethoden vaak een hoog comfort bieden.
Lees meer
28 July 2017
Tips over scheren op vakantie
Inmiddels is de vakantieperiode in Nederland weer aangebroken en staan veel mensen op het punt om naar het zonnige buitenland te vertrekken. Ga jij binnenkort ook op reis? Dan verblijf je misschien niet altijd in een luxueus hotel, maar kampeer je liever in de gezonde buitenlucht. Ook als je back to basics gaat, kun je jezelf goed blijven scheren. Mits je onderstaande tips opvolgt.
Lees meer
14 July 2017
Waarom is baardverzorging zo belangrijk?
Steeds vaker zie je tegenwoordig mannen met perfect gemodelleerde baarden. Deze mix tussen een stoere en verzorgde uitstraling is zeer populair en ook voor jou makkelijk te bereiken. Toch moet je er wel een klein beetje moeite voor doen – een goede baardverzorging is namelijk essentieel om het gewenste resultaat te behalen. Hieronder leggen we uit wat de voordelen zijn van een dagelijks baardverzorgingsritueel voordat je de deur uitgaat.
Lees meer