16 June 2019
Pomade: moet ik het op olie- of waterbasis kopen?
Pomade is er in verschillende soorten en maten. Hoewel van oudsher vooral bekend als het vettige goedje waarmee rocksterren hun gitzwarte kapsel in onberispelijk model smeerden, is pomade tegenwoordig een veelzijdig product en lang niet altijd per se vettig. Naast producten op oliebasis, zijn er namelijk ook varianten op waterbasis verkrijgbaar. Hieronder bespreken we de verschillen.
Lees meer
17 May 2019
Shampoo en conditioner: hoe belangrijk voor mannen?
Mannen besteden doorgaans minder aandacht aan uiterlijke verzorging dan vrouwen. Onder de douche zijn veel mannen dan ook geneigd om te grijpen naar de douchegel bij het wassen van hun haar. Wel zo makkelijk, maar hoe goed werkt dit eigenlijk? We lichten alvast een tipje van de sluier op: shampoo en conditioner zijn er niet voor niks!
Lees meer
07 May 2019
Hoe laat ik mijn haar groeien zonder awkward tussenfase?
De meningen over lange herenkapsels zijn vrijwel altijd verdeeld. De een vindt het mooi en onderscheidend, de ander vindt het helemaal niets. Over één ding is bijna iedereen het echter eens: de tussenfase tijdens het groeien van je haar is echt een beetje awkward. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om deze periode een stuk stijlvoller door te komen:
Lees meer
28 April 2019
Hoe was ik clay, paste, crème en pomade uit mijn haar?
In het vorige artikel heb je kunnen lezen wat de voordelen zijn van clay, paste, crème en pomade. Voor elk kapsel is er wel een geschikt product, alleen wil je het die avond of ochtend erna weer uit je haar krijgen. Dat gaat niet altijd makkelijk en zeker niet bij waxachtige producten. Gelukkig zijn er een aantal trucs die je kunt toepassen om haarproduct effectief uit je haar te verwijderen:
Lees meer
13 April 2019
Wat is het verschil tussen clay, paste, crème en pomade?
De kans dat je kapsel ’s ochtends als je wakker wordt direct goed zit, is klein. Tenzij je natuurlijk een out of bed-look nastreeft. Normaal gesproken moet je jouw haar echter eerst stylen voordat je met een fijn gevoel de deur uit kan. Je kunt dit doen met verschillende stylingsproducten zoals clay, paste, crème of pomade. Maar wat is het verschil hiertussen en welk product is het meest geschikt voor jouw kapsel? Hieronder zetten wij voor elk product op een rij wat je moet weten:
Lees meer