24 September 2018
Waarom moet ik baardshampoo gebruiken?
Voor je haar gebruik je niet hetzelfde verzorgingsproduct als voor je lichaam. Tenzij je kiest voor een 2-in-1-product, maar dan weet je dat je in kwalitatief opzicht concessies doet. Om diezelfde reden is het belangrijk om te kiezen voor een aparte shampoo voor je baard. In dit artikel leggen we uit waarom je als man tegenwoordig écht baardshampoo wilt gebruiken.
Lees meer
06 September 2018
Hoe moet ik een snorkam gebruiken?
Ben jij de trotse bezitter van een flinke snor? Dan weet je na het lezen van ons vorige artikel dat het gebruik van een snorkam cruciaal is voor een goede snorverzorging. Maar hoe moet je zo’n kam eigenlijk gebruiken voor de beste resultaten? In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe jij het maximale uit het gebruik van je snorkam haalt.
Lees meer
21 August 2018
Wat zijn de voordelen van een snorkam?
Als man weet jij inmiddels: weinig dingen zijn zo weerbarstig als de haren van je snor. Het blijkt dan ook een flinke klus om deze dagelijks in het gewenste model te brengen. Gelukkig heb je hiervoor een aantal hulpmiddelen. Naast de snorschaar en snorwax doelen we natuurlijk op de snorkam. Maar heb je zo’n snorkam wel echt nodig? Hieronder lees je alles over de voordelen en noodzaak.
Lees meer
31 July 2018
Waar vind ik een mannelijke toilettas?
In de afgelopen jaren worden typische man-vrouw-stereotyperingen stuk voor stuk doorgeprikt. Sommige zaken zijn niet langer alleen voorbehouden aan vrouwen. Denk aan het knotje (de man bun), gezichtsverzorgingsproducten en de handtas. Een goede ontwikkeling was ons betreft. Daarom vind je in het assortiment van Mannenzaak toilettassen speciaal voor de moderne man.
Lees meer
19 July 2018
Waarom als man gezichtsreiniger gebruiken?
Vrijwel elke vrouw gebruikt gezichtsreiniger. Maar op steeds meer wastafels verschijnen ook gezichtsreinigingsproducten die bedoeld zijn voor de man. Logisch, want ook de poriën in de mannenhuid zijn gevoelig voor ophoping van vet en vuil. Een goede dagelijkse gezichtsreiniging is dan ook belangrijk om puistjes en mee-eters te voorkomen.
Lees meer