• Lorem ipsum

Hou je baard in vorm met een baardschaar

16 Jun 2017

Bij het in vorm houden van een baard denken veel mannen al snel aan een scheermes of baardtrimmer. Er is echter nog een belangrijk wapen in je arsenaal aan instrumenten: de baardschaar. Dit kleine en handzame hulpmiddel is ideaal geschikt voor het bijknippen van je snor of baard en werkt ook nog eens uitermate precies.

Kleine afmetingen, grote prestaties

Een baardschaar vormt de ideale aanvulling op je scheermes en tondeuse en onderscheidt zich door zijn kleine afmetingen. Maar vergis je niet; ondanks zijn bedrieglijk kleine formaat kun je met dit schaartje alle kanten op. Van het bijknippen van details rond je mond tot het bijwerken van je hele baard, met een baardschaar is het allemaal mogelijk.

De compacte afmetingen maken het misschien wel je meest flexibele baardverzorgingsinstrument, want het biedt niet dezelfde beperkingen als een scheermes en neemt aanzienlijk minder ruimte in dan een tondeuse inclusief adapter. Dit maakt een baardschaartje, samen met natuurlijk een goede baardkam, een onmisbaar hulpmiddel voor onderweg of op reis.

Minder vaak naar de barbier

Het grote voordeel van een baardschaar is dat deze frequente bezoekjes aan de barbier volledig overbodig maakt. Het even bijwerken van je snor of baard kun je namelijk heel goed zelf en is kinderspel als je een goede schaar in handen hebt. De meeste baardscharen hebben een ontwerp met extra steun voor de duim, zodat met grote precisie knippen nog makkelijker wordt.

Natuurlijk vereist dit wel enige oefening en we raden je ook zeker aan gedurende het knippen goed in de spiegel te kijken. Ook adviseren we je te kiezen voor een metalen model in plaats van een plastic variant, omdat het gewicht van metaal ervoor zorgt dat het schaartje steviger in de hand ligt. Hierdoor maak je minder snel een misser tijdens het knippen.

Bluebeards Revenge Snor en Baard schaar

Bij Mannenzaak hebben we op dit moment maar één baardschaar in het assortiment en dat is een bewuste keuze. De handige Bluebeards Revenge Snor en Baard schaar biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding van alle baardscharen op de markt en is met zijn compacte formaat bijzonder eenvoudig op te bergen.

Natuurlijk is dit kwalitatief hoogwaardige schaartje gemaakt van metaal, zodat het prettig te hanteren is. De relatief grote ogen van de schaar dragen hier nog eens extra aan bij. Waar je ook bent of wat je ook doet; met dit praktische baardschaartje van Bluebeards werk jij je baard altijd en overal in een handomdraai bij.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter