Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

19 januari 2022

De beste pomades van dit moment

Wil jij elke dag een klassiek mannenkapsel rocken zoals een quiff of pompadour? Dan is een pomade het beste haarproduct voor jou als veeleisende en stijlbewuste man. Elke pomade heeft zo zijn eigen voor- en nadelen, waardoor het belangrijk is om uit te zoeken welk product het beste bij jou past. Hieronder zetten we de beste 5 pomades van dit moment voor je op een rijtje:

1). Uppercut Deluxe Pomade

Uppercut Deluxe Pomade is een luxueuze pomade op waterbasis die een sterke hold geeft maar desondanks toch makkelijk uitwasbaar is. Ook is het product hierdoor niet vettig, wat prettig is als je iemand bent die vaak met je handen door je haar gaat.

Uppercut Deluxe Pomade geeft bovendien precies de juiste shine aan je kapsel en zal in het dagelijks gebruik niet snel uitdrogen. Dit product is bij uitstek geschikt voor klassieke looks zoals hoge pompadours, side-parts of slick-backs.

2). Suavecito Pomade Original

Suavecito Pomade Original behoort internationaal tot de bekendste pomades en dat is niet zonder reden. De unieke geur van dit populaire haarproduct is geliefd bij mannen en vrouwen over de hele wereld en daarnaast doet deze pomade ook nog eens goed zijn werk.

Net als de Uppercut Deluxe Pomade gaat het om een wateroplosbaar product, dat tegelijkertijd opvalt door een romige consistentie. Deze pomade geeft een hoge grip en glans aan je haar en is verrassend makkelijk uitwasbaar.

3). Corleone Sticky Stuff

Corleone Sticky Stuff doet wat de naam belooft: het is namelijk sticky en houdt je haar hierdoor de hele dag rotsvast in model. Deze pomade heeft landelijke faam verworven als een van de populairste haarproducten van de bekende New York Barbershop uit Rotterdam.

Bijzonder aan deze pomade is dat het product ondanks de sterke hold toch erg makkelijk uitwasbaar is. Dat heeft te maken met het wateroplosbare karakter, maar ook met de unieke formule waarin natuurlijke ingrediënten zorgen voor een kleurloze shine en uitstekende fixatie.

4). Reuzel Blue Strong Hold

Reuzel Blue Strong Hold is een vertrouwde naam binnen de legendarische Reuzel-productlijn en doet zijn reputatie alle eer aan door een ijzersterke hold te combineren met een makkelijke modelleerbaarheid en de uitwasbaarheid van een gel.

Dit haarproduct behoudt zowel zijn sterke fixatie als flexibiliteit gedurende de hele dag en laat geen witte vlokken achter je kapsel. De subtiele geur van vanille en hout maakt deze pomade geschikt voor elke haartrend en gelegenheid.

5). Layrite Super Hold Pomade

Layrite Super Hold Pomade is dé pomade voor dik haar en stijlen die zich moeilijker laten fixeren. Dit product heeft zoals de naam al prijsgeeft werkelijk een super hold en dat komt onder meer door de aanwezigheid van bijenwas in de verder wateroplosbare formule.

De milde vanillegeur valt bij vrijwel iedereen in de smaak en ook de medium glans is geschikt voor elke situatie en gelegenheid. Wil je liever wat meer glans en een lichtere hold? Breng dan aan op handdoekdroog in plaats van geföhnd haar.