Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €45,-
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €45,-
Achteraf betalen

Winactie voorwaarden

Algemene actievoorwaarden winacties Mannenzaak.nl

  1. Winacties worden uitgeschreven door Arjen Schouten onder de handelsnaam Mannenzaak.nl gevestigd te Sliedrecht. Deze actievoorwaarden van zijn van toepassing op winacties die plaatsvinden op de Facebook- en Instagram-pagina van Mannenzaak.nl. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
  2. Deelname aan deze winacties is gratis en vindt plaats wanneer je het bericht op Facebook of Instagram geliked hebt en een reactie achter hebt gelaten. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen. Let erop dat de gevraagde informatie compleet is, alleen zo kan er worden deelgenomen aan de actie.
  3. Deelnemers moeten een minimumleeftijd van 16 jaar hebben om deel te mogen nemen aan de actie en dienen de Reclame Code Social Media na te leven. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Mannenzaak.nl verzamelt geen persoonsgegevens van deelnemers.
  4. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname. Winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook- en Instagram-pagina van Mannenzaak.nl.
  5. Mannenzaak.nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit nadelig is voor de deelnemer.
  6. Mannenzaak.nl handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014. Het bepalen van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze, hierover wordt niet gediscussieerd.
  7. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Mannenzaak.nl. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Mannenzaak.nl. E-mail: [email protected]

Hulp nodig?

E-mail

Antwoord binnen 24 uur

E-mail ons

Social media

Antwoord binnen 2 werkdagen

9.5Review LogoWij scoren een 9.5 op Kiyoh reviews

Mannenzaak.nl

Lelystraat 25A
3364 AH Sliedrecht
Nederland

BTW-nummer: NL002245803B27
KvK-nummer: 60281065
IBAN: NL87INGB0006710078