Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

OAK Beard Care Baardborstel Soft

Productomschrijving

Omschrijving

Ontwart de baard en verwijdert roos en los haar terwijl het zacht blijft voor de huid. In het zwart gelakte eikenhout zijn twee verschillende sterktes van pure zwijnenharen verwerkt. De binnenkern bestaat uit sterke zwarte haren die omringd zijn door zachtere witte borstelharen. Regelmatig borstelen vitaliseert de huid, stimuleert de productie van talg en voorkomt een droge baard.

Gebruik

Kam gelijkmatig en over een zo groot mogelijk gebied in de richting van de baardgroei door de baard. Door de ovale vorm kan de borstel worden toegepast op smallere delen zoals bakkebaarden en snorren.

Haal regelmatig de uitgevallen haren uit de borstel en tik het er voorzichtig uit. Eens in de 3 maanden de borstel reinigen door bijvoorbeeld een beetje baardzeep aan te brengen en vervolgens grondig te spoelen onder warm water. Om het penseel te drogen, leg je de borstel op een handdoek met de haren naar beneden.

Productspecificaties

Merk
OAK Beard Care
Artikelnummer
OAK007
Afmetingen
9.2 x 5.1 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Michael op 11 Februari 2023
    Fijne compacte borstel met 2 in hardheid verschillende haren, buitenste haren zijn zacht en de kern stug. Prettige borstel met goed resultaat
  • 5 / 5
    Gepost door: Bert op 8 Juli 2021
    Ik gebruik deze borstel voor een kort baardje: zeker een aanrader. Zo zijn na het trimmen alle (half) losse haartjes helemaal verwijderd.
Schrijf je eigen review