Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Dovo Straight Razor Bergischer Löwe Hoorn 5/8

Productomschrijving

Omschrijving

Het 5/8 inch Dovo open scheermes heeft de bijnaam "Bergischer Löwe" en behoort tot de beste van het beste. Met zijn Spaanse punt is het fijn bewerkte lemmet elegant verguld en gecombineerd met een fraai bewerkte handgreep. Voor maximale grip is de onderkant van de tang geribbeld. Dit open scheermes is gemaakt van carbonstaal, beter bekend als zilverstaal. De ornamenten zijn prachtig verguld met 24 karaats goud. Afrikaanse koehoorn is een bijzonder elegant materiaal en daarom bij uitstek geschikt om het handvat van de Bergischer Löwe te vormen. Elk handvat heeft een individuele nerf en een duidelijk kleurpatroon. De Afrikaanse hoorn is gevormd in een uitgebreid proces om deze stijlvolle handgreep te creëren. Ten slotte wordt het unieke stuk meerdere keren fijn gepolijst.

De Spaanse punt is een uitgebreid ontworpen vorm voor scheermessen. De unieke vorm komt van de concave vorm met een licht afgeronde punt. Deze afronding vergemakkelijkt ook het scheren van gecompliceerde gebieden rond de oren, neus en kuiltjes. Zo'n ontwerp biedt hoge precisie zonder opoffering aan veiligheid en controle. 5/8 inch scheermessen zijn echte allrounders en kunnen elke natte scheertaak met vlag en wimpel aan. Het lemmet is relatief zwaar en kan daardoor zonder veel druk zacht over je huid glijden. Tegelijkertijd is het nog steeds behendig genoeg om nog technisch veeleisendere passages rond de neus, oren en kin te beheren.

Gebruik

Pak het mes zo vast dat het geopende handvat van je afwijst. Houd met je vrije hand de huid voorzichtig vast om een zo recht mogelijk oppervlak te vormen. Je zet het scheermes in een hoek van ongeveer 30° en trekt het soepel over je gezicht naar beneden. Begin eerst met de baardgroei mee te scheren en eindig door tegen de groeirichting in te gaan. Spoel het scheermes na het scheren af met warm water. Dep het vervolgens droog met een doek zonder de snijrand aan te raken en berg het open op om volledig te drogen.

Productspecificaties

Merk
Dovo
Artikelnummer
DOVO3580
Kleur
Hoornbruin
Lengte
15.8 cm

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review