Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Dovo Snor & Baard Schaartje RVS

Productomschrijving

Omschrijving

Dit snor en baard schaartje van Dovo is gemaakt van mat afgewerkt roestvrij staal. De lengte is bewust kort gehouden voor een eenvoudige bediening en de meest nauwkeurige knipbeurt. De microvertanding zorgt ervoor dat elke baardhaar netjes wordt vastgegrepen en afgeknipt. De metaallegering vertoont een goede corrosiebestendigheid tegen zeep of vocht en is daarom ideaal voor de productie van hoogwaardige scharen. Daarnaast heeft het materiaal goede snij-eigenschappen en is het nauwkeurig te slijpen. Het hoogwaardige matte oppervlak kan ook met natte handen veilig worden vastgepakt.

Het schaartje is aan één kant met de hand gekarteld. Door het schaarblad op een rubberen plaat te slijpen, ontstaan fijne kartelingen. Deze structuur voorkomt dat haar, baardhaar en nagels van de snijkant glijden. Dit resulteert in buitengewoon nauwkeurig en veilig knippen. De schaarpunten zijn naar voren afgeplat in plaats van puntig. Dit minimaliseert het risico op letsel en wordt aanbevolen bij het gebruik van een schaar in het gezicht.

Gebruik

Om ervoor te zorgen dat je lang zo mogelijk van je Dovo Snor & Baard Schaartje kunt genieten, dien je periodiek de vastheid van de schroef te controleren en indien nodig opnieuw vast te draaien. Een schaar van carbonstaal roest niet als je deze na gebruik goed afdroogt. Je kunt ze indien nodig gemakkelijk een beetje oliën.

Productspecificaties

Merk
Dovo
Artikelnummer
DOVO43456
Afmetingen
11.4 cm x 4.5 cm x 0.6 cm
Materiaal
Roestvrij staal

Reviews

4 / 5Gebaseerd op 1 beoordelingen
  • 4 / 5
    Gepost door: Johannes Baars op 9 Juli 2021
    Deze DOVO baard schaar is topklasse. Toch geen 5 sterren, omdat ik niet de schaar heb ontvangen die op de website staat afgedrukt namelijk met een vingersteun. Mannenzaak antwoordde mij dat het product tussentijds is aangepast...
    Deze DOVO baard schaar is topklasse. Toch geen 5 sterren, omdat ik niet de schaar heb ontvangen die op de website staat afgedrukt namelijk met een vingersteun. Mannenzaak antwoordde mij dat het product tussentijds is aangepast, maar navraag bij DOVO wijst uit dat het schaartje met steun nog wel degelijk verkrijgbaar is maar dan in combinatie met een leren etuitje. Mannenzaak had mij daarop moeten wijzen vind ik. Verder dik tevreden met het product.
Schrijf je eigen review