Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Captain Fawcett Aluin Steen 90g

Captain Fawcett Aluin Steen 90g
Productomschrijving

Omschrijving

Captain Fawcett Aluin Steen is een tijdloos product dat helpt bij het verzorgen en kalmeren van de huid na het scheren. Deze natuurlijke aluinsteen is een essentieel onderdeel van de moderne gentleman's scheerroutine. Met zijn kalmerende en samentrekkende eigenschappen helpt het bij het voorkomen van scheerirritatie en zorgt het voor een gladde en verfrissende huid. Een onmisbaar hulpmiddel voor een verzorgde en comfortabele scheerervaring.

Werking

Captain Fawcett Aluin Steen is een uiterst effectief hulpmiddel om scheerirritatie te voorkomen en te behandelen. De natuurlijke aluinsteen heeft samentrekkende en kalmerende eigenschappen, waardoor het perfect is om de huid na het scheren te behandelen. Wanneer de bevochtigde aluinsteen over de pas geschoren huid wordt gewreven, worden de poriën gesloten en wordt eventuele irritatie verminderd. Dit zorgt voor een frisse en verkwikkende sensatie, waardoor de huid er gezond en glad uitziet. Captain Fawcett Aluin Steen is een onmisbaar product voor mannen die een comfortabele en verzorgde scheerervaring nastreven. Het is een tijdloze klassieker in de wereld van scheren en verzorging.

Merk

Captain Fawcett zijn vintage verzorgingsproducten voor mannen leggen de exotische reizen en onverschrokken expedities van de Captain vast. Als je een snorprobleem hebt, dan is Captain Fawcett de man om naar toe te gaan - zijn assortiment snorproducten voor heren is ongeëvenaard, terwijl hij ook meerdere andere scheer- en baardproducten heeft ontworpen, waardoor moderne mannen de traditionele old-school behandeling kunnen ervaren.

Kenmerken

  • Kalmeert en verzorgt
  • Antibacteriële en styptische eigenschappen
  • Sluiten de poriën en vermindert irritatie

Productspecificaties

Merk
Captain Fawcett
Artikelnummer
CFALUIN
Inhoud
90 gram

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Johan Raymaekers op 24 Oktober 2023
    Top !
Schrijf je eigen review