Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Brickell Men's Products Restoring Eye Routine

Productomschrijving

Omschrijving

Behandel rimpels en verminder donkere wallen onder de ogen met deze oogverzorgingsroutine voor mannen. Dit powerduo voor oogverzorging gebruikt natuurlijke ingrediënten om de huid onder je ogen te hydrateren, te stimuleren en te herstellen, waardoor je gezondste huid wordt onthuld waar het er het meest toe doet.

Brickell Men's Restoring Eye Cream 15 ml

Verhelder en verjong vermoeide, doffe ogen met een krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten in deze oogcrème voor mannen. Verzacht rimpels rond de ogen door de omringende huid te versterken en wallen en donkere kringen te verminderen. Deze snel intrekkende, lichtgewicht onder-oogcrème trekt onmiddellijk in de huid, laat geen vettig laagje of glans achter, waardoor de beste oogcrème voor mannen ontstaat.

Brickell Men's Restoring Eye Serum Treatment 19 ml

Deze oogbehandeling voor mannen maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten om de huid onder je ogen te hydrateren, te verstevigen en te herstellen - het deel van je gezicht dat de meeste tekenen van veroudering vertoont. Gebruik het dagelijks om helderdere, jonger uitziende ogen te krijgen. Het bevat een exclusieve mix van krachtige, natuurlijke ingrediënten om in de huid door te dringen om stevig, glad en strakker te worden. Wallen en donkere kringen zullen vrijwel onmiddellijk merkbaar minder zichtbaar worden, terwijl rimpels en andere tekenen van veroudering in de loop van de tijd drastisch zullen verminderen.

Gebruik

Stap 1: Breng een kleine hoeveelheid van de Brickell Men's Restoring Eye Serum Treatment aan op een schone, droge huid onder en rond het oog om voedingsstoffen te leveren die de onderliggende huidlaag herstellen, strakker maken en gladder maken rond de ogen.

Stap 2: Zodra het serum droog is, breng je voorzichtig een kleine hoeveelheid van de Brickell Men's Restoring Eye Cream aan om de bovenste huidlaag te hydrateren, te verstevigen en op te helderen.

Productspecificaties

Merk
Brickell Men's Products
Artikelnummer
BRI-RSTEYERTN134

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review