Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Brickell Men's Products Daily Essential Face Care Routine II

Productomschrijving

Omschrijving

Brickell Men's Products Daily Essential Face Care Routine II biedt mannen een krachtige combinatie van reiniging en hydratatie. De Purifying Charcoal Face Wash, doordrenkt met geactiveerde houtskool, reinigt diep en revitaliseert de huid. Het wordt gevolgd door de Daily Essential Face Moisturizer, een olievrije crème die snel hydrateert, rimpels tegengaat en de huid verstevigt. Samengebracht vormen deze producten een wetenschappelijk samengestelde routine die geschikt is voor alle huidtypes, resulterend in een frisse, gezonde teint met helderheid en jeugdige vitaliteit.

Inhoud

Brickell Men's Products Purifying Charcoal Face Wash
Brickell Men's Products Purifying Charcoal Face Wash biedt een krachtige reiniging doordrenkt met geactiveerde houtskool en natuurlijke ingrediënten. Deze gezichtsreiniger verwijdert vuil en overtollige oliën, revitaliseert de huid en zuivert poriën. De unieke formule met geactiveerde houtskool, olijfolie en jojoba herstelt de natuurlijke huidbarrière en behoudt essentieel vocht. Geschikt voor dagelijks gebruik, laat het de huid schoon, verfrist en klaar voor de dag achter. Brickell Men's Products Purifying Charcoal Face Wash is de perfecte toevoeging aan de dagelijkse verzorgingsroutine voor een heldere, gezonde teint.

Brickell Men's Products Daily Essential Face Moisturizer
Brickell Men's Products Daily Essential Face Moisturizer is de ultieme natuurlijke gezichtshydraterende crème voor mannen. Deze olievrije formule absorbeert snel, biedt daglange hydratatie en voorkomt rimpels dankzij anti-aging ingrediënten. Geschikt voor alle huidtypes, combineert deze lichte, snel absorberende crème aloë vera voor vocht, jojoba voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière, en DMAE voor het verstevigen van de huid. De wetenschappelijk samengestelde natuurlijke ingrediënten werken samen voor een helderdere, stevigere en jeugdig ogende huid, waardoor Brickell's Daily Essential Face Moisturizer een complete verzorging biedt voor mannen.

Merk

Brickell Men's Products is een toonaangevend merk dat zich toelegt op hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten speciaal ontworpen voor mannen. Met een duidelijke focus op effectieve en natuurlijke ingrediënten, biedt Brickell een uitgebreide lijn van huidverzorgings- en verzorgingsproducten die zijn ontwikkeld om de behoeften van de moderne man aan te pakken. Het merk streeft ernaar om mannen te voorzien van producten die niet alleen de huid verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezondere uitstraling.

Productspecificaties

Merk
Brickell Men's Products
Artikelnummer
BRI-FULLFACERTNIIS

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review