Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Brickell Men's Products Daily Advanced Face Care Routine I

Productomschrijving

Omschrijving

Brickell Men's Products Daily Advanced Face Care Routine I biedt een complete huidverzorgingsroutine voor mannen. Het omvat Brickell Men's Products Clarifying Gel Face Wash, een krachtige formule die overtollig vet en onzuiverheden aanpakt, de huid verfrist en revitaliseert. De Renewing Face Scrub exfolieert zachtjes, bereidt de huid voor op een gladde scheerervaring. De Daily Essential Face Moisturizer is een olievrije crème die snel absorbeert, de hele dag hydratatie biedt en rimpels voorkomt. Deze routine zorgt voor een frisse, heldere en gezonde teint, waardoor Brickell Men's Products een complete verzorging biedt voor mannen.

Inhoud

Brickell Men's Products Clarifying Gel Face Wash
Brickell Men's Products Clarifying Gel Face Wash is een krachtige formule die overtollig vet en onzuiverheden aanpakt, de huid verfrist en revitaliseert. De natuurlijke ingrediënten bieden een diepgaande reiniging zonder uit te drogen, voor een heldere en gezonde teint. De verfrissende geltextuur zorgt voor een aangename reinigingservaring. Aloë vera behoudt de huidelasticiteit en gezondheid, terwijl geranium en kokosreinigers overtollige olie en vuil elimineren. Deze doordachte samenstelling zorgt voor een milde maar diepgaande reiniging, waardoor je huid fris, zuiver en gezond blijft. Ervaar de vernieuwende kracht van Brickell Men's Products Clarifying Gel Face Wash in je dagelijkse verzorgingsroutine.

Brickell Men's Products Renewing Face Scrub
Brickell Men's Products Renewing Face Scrub levert een effectieve gezichtsscrub voor mannen, zorgvuldig samengesteld om zachtjes te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen. Het maakt gebruik van natuurlijke scrubdeeltjes zoals jojoba- en puimsteenparels om poriën te ontstoppen en gezichtshaartjes te verzachten, wat resulteert in een moeiteloze, gladde scheerervaring. Deze scrub reinigt diepgaand, verwijdert overtollige olie en onzuiverheden, en hydrateert en verzacht tegelijkertijd met voedende ingrediënten zoals avocadoboter, koffie- en groene thee-extracten. De wetenschappelijk samengestelde formule revitaliseert en verjongt de huid, waardoor een helderdere teint en een optimale voorbereiding voor het scheren ontstaat.

Brickell Men's Products Daily Essential Face Moisturizer
Brickell Men's Products Daily Essential Face Moisturizer is de ultieme natuurlijke gezichtshydraterende crème voor mannen. Deze olievrije formule absorbeert snel, biedt daglange hydratatie en voorkomt rimpels dankzij anti-aging ingrediënten. Geschikt voor alle huidtypes, combineert deze lichte, snel absorberende crème aloë vera voor vocht, jojoba voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière, en DMAE voor het verstevigen van de huid. De wetenschappelijk samengestelde natuurlijke ingrediënten werken samen voor een helderdere, stevigere en jeugdig ogende huid, waardoor Brickell's Daily Essential Face Moisturizer een complete verzorging biedt voor mannen.

Merk

Brickell Men's Products is een toonaangevend merk dat zich toelegt op hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten speciaal ontworpen voor mannen. Met een duidelijke focus op effectieve en natuurlijke ingrediënten, biedt Brickell een uitgebreide lijn van huidverzorgings- en verzorgingsproducten die zijn ontwikkeld om de behoeften van de moderne man aan te pakken. Het merk streeft ernaar om mannen te voorzien van producten die niet alleen de huid verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezondere uitstraling.

Productspecificaties

Merk
Brickell Men's Products
Artikelnummer
BRI-ADVFACERTNIS

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review