Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

25 april 2020

De 4 beste stylingproducten voor je langere haar

Hoewel kappers staan te trappelen om hun deuren weer te openen, is het momenteel nog niet zover. Maar de gegroeide manen op je hoofd brengen ook een onvermoed voordeel met zich mee: misschien benader je nu eindelijk het langere kapsel dat je al een poosje wilde. Je moet dan natuurlijk wel weten hoe je je langere haar optimaal moet stijlen. Dat doe je het beste met de volgende 4 producten:

Hanz de Fuko Gravity Paste

Hanz de Fuko Gravity Paste is een premium stylingproduct voor mannen, waarmee je nagenoeg elke gewenste haarstijl kunt creëren. Zoals de naam al verklapt, gaan jij en je langere kapsel dankzij de hoge hold succesvol de strijd aan met de zwaartekracht.

Gravity Paste breng je het liefst in een kleine hoeveelheid aan, zodat je het haar niet te zwaar maakt. Is je haar echt flink langer geworden? Gebruik na het aanbrengen dan een goede haarlak om alles op zijn plaats te houden. Tip: Style Lock Hairspray van Hanz de Fuko gaat goed samen met Gravity Paste.

Dapper Dan Sea Salt Spray

Over sprays gesproken: die doen het sowieso goed op langere herenkapsels. Neem nu de Sea Salt Spray van Dapper Dan. Door natuurlijke ingrediënten zoals magnesium sulfaat (zeezout), creëer je hiermee de typische beach look waarvoor je normaal een dag naar het strand moet gaan.

Het beste breng je een sea salt spray aan op vochtig haar, waarna je het eenvoudig met je vingers kunt stijlen. Dit brengt tegelijkertijd meer slag in het haar en geeft het die nonchalante surferlook die zo goed aansluit op het mooie weer van de laatste weken.

Baxter of California Grooming Cream

Bij langere herenkapsels passen vooral lichtere producten die het haar niet te zwaar maken. Want hoe langer je haar is, hoe meer het van zichzelf al de neiging heeft om naar beneden te vallen. Daarom is het gebruik van een pre-styler bij lange mannenkapsels ideaal.

Een zeer populaire pre-styler is Baxter of California Grooming Cream. Deze superlichte en voedende crème zorgt voor een lichte hold en volume, waardoor je veel minder van een ander (en zwaarder) stylingsproduct nodig hebt. Ook kun je de Grooming Cream op zichzelf gebruiken.

Slick Gorilla Hair Styling Powder

Misschien wel het beste product voor de meeste mannen hebben we voor het laatst bewaard. Slick Gorilla Hair Styling Powder geeft veel kracht aan het haar en is daarmee echt ideaal om je langer gegroeide lokken in een slick model te boetseren.

Haarpoeders zoals deze zorgen daarnaast voor veel volume, wat perfect is als je kapsel qua lengte net in die awkward tussenfase is beland. Wat is jouw favoriete product voor je langere haar? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd!