Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Muhle Scheerkwast Silvertip Classic Olijfhout (S)

Muhle Scheerkwast Silvertip Classic Olijfhout (S)
Productomschrijving

Omschrijving

Het handvat is in meerdere lagen gepolijst voor een mooie glans. Deze verwerkingsmethode geeft de scheerkwast een aangenaam gevoel en beveiligd de schoonheid voor vele jaren. Onder de kenners wordt silvertip dassenhaar beschouwd als het pièce de résistance: Alleen het beste, zorgvuldig geselecteerde dassenhaar wordt gebruikt voor deze pure handgemaakte scheerkwast. Het kostbare en natuurlijke materiaal is bijzonder zacht en flexibel.

De fijne, taps toelopende haren bezitten het vermogen om een grote hoeveelheid water te behouden en een dichte, romige schuim te creëren. Een ander teken van kwaliteit is de zwarte band die horizontaal loopt door de overwegend zilverachtige glanzende haren. Deze premium Muhle Scheerkwast wordt gemaakt met behulp van artistieke instrumenten en een ambachtelijk procedure die wordt beheerst door slechts een paar specialisten wereldwijd.

Productspecificaties

Merk
Muhle
Artikelnummer
MUHLE099H250
Diameter
19 mm
Haartype
Silvertip dashaar

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Kees op 26 November 2023
    Bewust deze mt S besteld omdat mijn huidige te groot was. Prima houten kwast voor mij. Voor bestellen eerst info gevraagd en snel en duidelijk antwoord gekregen.
  • 5 / 5
    Gepost door: Eric Laperre op 16 Augustus 2022
    Verrassend goed product dat heel fijn schuim verdeelt en daardoor heb ik voor het scheren slechts de helft van de scheercrème nodig als voorheen. De zachte haren zorgen voor fijn scheergevoel.
Schrijf je eigen review