Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Muhle Double Edge Safety Razor Rocca Zwart

Productomschrijving

Omschrijving

Rocca is een eigentijdse, robuuste variant op de klassieke Muhle-serie uitgevoerd in roestvrij staal. Rocca betekent ‘fort’ in het Italiaans en staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De gebruiker is verzekerd van een kwaliteitsproduct met een zeer lange levensduur. Het handvat is afgewerkt met een kunststof honingraatstructuur. De lijnen maken het zowel mooi als praktisch: Dankzij de ergonomische vorm en oppervlaktestructuur van het handvat, voelt het zeer goed in je hand. Zoals kenners zeggen: Het heeft grip. Het wordt een dagelijks ritueel met een designervaring.

De oppervlaktestructuur van de zwarte handgreep is een moderne interpretatie op de handgreep van de klassieke Muhle safety razors. De honingraatvormige structuur biedt niet alleen een contrasterend accent op het satijn afgewerkte roestvrij staal, maar is ook erg tactiel en biedt een uitstekende grip.

Productspecificaties

Merk
Muhle
Artikelnummer
MUHLER96
Kleur
Zwart
Lengte
10.5 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 beoordelingen
 • 5 / 5
  Gepost door: Hans op 26 Mei 2023
  Uitstekende DE razor. Scheert BBS. Ben blij dat ik de beslissing heb genomen voor deze muhle. Weliswaar met gesloten kam maar toch een tikkeltje agressief. Prima!!!!!!!!
 • 5 / 5
  Gepost door: Hans op 14 Mei 2023
  Ik kan alleen maar zeggen super. Deze safety razor is werkelijk een stukje duits vakmanschap. Het is een gesloten kam maar heeft zeer zeker agressieve eigenschappen. Met de juiste scheertechniek krijg ik een zeer glad resultaa...
  Ik kan alleen maar zeggen super. Deze safety razor is werkelijk een stukje duits vakmanschap. Het is een gesloten kam maar heeft zeer zeker agressieve eigenschappen. Met de juiste scheertechniek krijg ik een zeer glad resultaat. Zeer content.
Schrijf je eigen review