Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Dovo Straight Razor Special Schildpad 5/8

Productomschrijving

Omschrijving

Het 5/8 inch Dovo open scheermes pronkt met zijn retro charme. Met zijn gouden versierde lemmet en handvat gemaakt van imitatie schildpad, is het de afgelopen decennia een klassieker geworden in het Dovo assortiment. Dit open scheermes is gemaakt van carbonstaal, beter bekend als zilverstaal. De ornamenten zijn prachtig verguld met 24 karaats goud.

Schildpad wordt al sinds de oudheid gebruikt om prachtige kunst te maken. Dit zeldzame materiaal was zeer gewild om koninklijke hoven over de hele wereld te versieren. Dovo wilt zijn steentje bijdragen om deze majestueuze, bedreigde schildpadden te beschermen. Het merk werkt uitsluitend met een imitatie van zijdemat gepolijst acrylglas. Een complex polijstproces geeft het materiaal zijn onmiskenbare glans en onderstreept het hoogwaardige uiterlijk van deze Dovo Straight Razor Schildpad. Je hoeft niet speciaal voor het materiaal te zorgen. Zeepresten en vuil kun je eenvoudig met een vochtige doek afnemen.

De ronde punt is de klassieke vorm voor een scheermes. Dit type punt is al eeuwen erg populair, omdat de gebogen vorm zeer veilig kan worden gebruikt in de gebieden van de oren, neus en kuiltjes. 5/8 inch scheermessen zijn echte allrounders en kunnen elke natte scheertaak met vlag en wimpel aan. Het lemmet is relatief zwaar en kan daardoor zonder veel druk zacht over je huid glijden. Tegelijkertijd is het nog steeds behendig genoeg om nog technisch veeleisendere passages te beheren.

Gebruik

Pak het mes zo vast dat het geopende handvat van je afwijst. Houd met je vrije hand de huid voorzichtig vast om een zo recht mogelijk oppervlak te vormen. Je zet het scheermes in een hoek van ongeveer 30° en trekt het soepel over je gezicht naar beneden. Begin eerst met de baardgroei mee te scheren en eindig door tegen de groeirichting in te gaan. Spoel het scheermes na het scheren af met warm water. Dep het vervolgens droog met een doek zonder de snijrand aan te raken en berg het open op om volledig te drogen.

Productspecificaties

Merk
Dovo
Artikelnummer
DOVO1516580
Kleur
Schildpad
Lengte
15.9 cm

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review