Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Dovo Shavette RVS

Productomschrijving

Omschrijving

Deze shavette is gemaakt van roestvrij staal. Het metaal vertoont een goede corrosiebestendigheid tegen zeep, water en vochtigheid en is daarom ideaal voor de productie van hoogwaardige scheermessen. De gepolijste afwerking maakt de shavette tot een absolute blikvanger. Het handvat heeft een matte finish waardoor je de shavette ook met natte handen veilig vast kunt pakken. Bovendien helpt het verhoogde gewicht de shavette moeiteloos over je gezicht te laden glijden.

Gebruik

Eerst trek je de meshouder uit je shavette. Vervolgens breek je een klassiek mesje met dubbele kant in het papier en steek je de ene helft in de meshouder. Bevestig de meshouder terug op je handgreep. Je bent nu klaar om te starten met het scheren. Houd met je vrije hand de huid voorzichtig vast om een zo recht mogelijk oppervlak te vormen. Je zet het scheermes in een hoek van ongeveer 30° en trekt het soepel over je gezicht naar beneden. Begin altijd eerst met de baardgroei mee te scheren.

Productspecificaties

Merk
Dovo
Artikelnummer
DOVO21130201
Kleur
Roestvrij staal
Lengte
13.3 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Carlo op 17 Juni 2021
    Perfect, juist wat ik nodig had. Precies en fijn trimmen, een strakke lijn. Wel even gewoon worden in het begin (scherp mes op de keel)
Schrijf je eigen review