Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

Grown Alchemist Hand Wash - Sweet Orange, Cedarwood & Sage 500 ml

Productomschrijving

Omschrijving

Grown Alchemist Hand Wash - Sweet Orange, Cedarwood & Sage is een verfrissende en luxe handzeep die je handen verwent terwijl je ze grondig reinigt. Deze handzeep combineert de opwekkende geur van zoete sinaasappel met de warme tonen van cederhout en de aardse aroma's van salie. Het resultaat is een heerlijk geurende formule die je zintuigen prikkelt. De formule is vrij van harde chemicaliën en sulfaten, waardoor het mild genoeg is voor dagelijks gebruik. Het laat je handen schoon, zacht en subtiel geparfumeerd achter. Verwen jezelf met een luxueuze handwaservaring en geniet van schone, verzorgde handen na elke wasbeurt.

Werking

Grown Alchemist Hand Wash - Sweet Orange, Cedarwood & Sage bevat een zorgvuldig samengestelde formule die je handen op meerdere manieren verwent. Kokosolie en venkelzaad werken samen om vuil en aanslag zachtjes te verwijderen, terwijl koudgeperste zoete sinaasappelolie antioxidanten bevat die de huid er stralend uit laten zien en een verfrissende geur bieden. Zoete amandelolie hydrateert en maakt de huid glad, terwijl de flavonoïden uit goudsbloem de huid kalmeren en verzachten, voor een algeheel verzorgde handwaservaring.

Geur

Grown Alchemist Hand Wash - Sweet Orange, Cedarwood & Sage bezit een harmonieuze combinatie van verkwikkende zoete sinaasappel, warm cederhout en aardse salie. De natuurlijke aroma's van deze ingrediënten komen samen om een verfrissende, opbeurende geur te creëren die je zintuigen prikkelt en een gevoel van frisheid en welzijn oproept.

Merk

Grown Alchemist is een toonaangevend merk op het gebied van natuurlijke en duurzame huidverzorging. Het combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten met krachtige, biologische ingrediënten om innovatieve schoonheidsproducten te creëren die zowel effectief als veilig zijn. Met een sterke nadruk op clean beauty en milieubewustzijn, biedt Grown Alchemist een breed scala aan producten die bijdragen aan een gezonde en stralende huid, terwijl ze tegelijkertijd zorg dragen voor de planeet.

Kenmerken

  • Reinigt, hydrateert en verzacht
  • Kokosolie, venkelzaad, sinaasappelolie, zoete amandelolie en goudsbloem
  • Verfrissende, opbeurende geur
  • Vegan en glutenvrij

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate (*Plant/Plante), Caprylyl/Capryl Glucoside (*Plant/Plante), Coco-Glucoside (*Plant/Plante), Cellulose (*Plant/Plante), Sodium PCA (*Plant/Plante), Sodium Hyaluronate (*Plant/Plante),Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood/Bois de Cèdre) Wood Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage/Sauge Sclarée) Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil,  Pelargonium Graveolens (Geranium/Géranium) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Phytate (*Plant/Plante), Cocos Nucifera (Coconut/Noix de coco) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride (*Plant/Plante), Tocopherol (Vitamin E/Vitamine E) (*Plant/Plante), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool (*Plant/Plante), Limonene (*Plant/Plante). (*Plant Derived/Dérivé des Plantes). GA006-33-10T.

Productspecificaties

Merk
Grown Alchemist
Artikelnummer
GRA0001
Inhoud
500 ml
Geur
Sweet Orange, Cedarwood & Sage

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review