Verzenden & retourneren

Bezorging
We verzenden jouw bestelling via onze vervoerder PostNL als pakket of brievenbuspost. Mannenzaak.nl biedt voor bestellingen in Nederland gratis verzending aan bij een besteding vanaf €45.00!

Standaard levering
Bestel jij voor 20:00 uur op een werkdag, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bestel je na 20:00 uur dan heb je de bestelling niet de volgende dag, maar een dag later in huis. Bestel je in het weekend dan wordt je bestelling op dinsdag geleverd. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een bezorgdatum te kiezen wanneer het jou uitkomt.

Avondlevering
Wil jij je bestelling liever in de avond ontvangen? Kies dan voor onze avondlevering! Jouw bestelling zal 's avonds tussen 18:00 en 21:30 uur worden bezorgd door onze vervoerder PostNL.

PakjeGemak (afhalen bij PostNL)
Liever je pakket zelf ophalen op je eigen tijdstip? Op basis van een ingevulde postcode kun je kiezen uit een aantal PostNL-afhaalpunten bij jou in de buurt. In Nederland zijn er op dit moment ruim 2000 locaties waar je het pakket kunt afhalen. Je kunt ook direct zien wat de exacte openingstijden van het PostNL-afhaalpunt zijn. Vanaf 16.00 uur ligt je bestelling klaar in het PostNL-afhaalpunt.

PakjeGemak Express (extra vroeg afhalen bij PostNL)
Wil jij je bestelling extra vroeg ophalen bij een PostNL-afhaalpunt? kies dan voor PakjeGemak Express. Vanaf 08.30 uur ligt je bestelling klaar in het PostNL-afhaalpunt.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf €45,- binnen Nederland!

Standaard levering: €3,95.
Avondlevering: + €2,00.
PakjeGemak: €3,95.

Gratis verzending vanaf €50,- binnen België en Duitsland!
Standaard levering: €5,95

EU-Pack PostNL Zone 1: €13,95.
Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk.

EU-Pack PostNL Zone 2: €18,95.
Finland, Hongarije, Ierland, Monaco, Polen, Portugal, Slovenië, Zweden.

EU-Pack PostNL Zone 3: €24,95
Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Roemenië.

EU-Pack PostNL Zone 4: €28,95
Cyprus, Malta.

Overige landen op aanvraag.

Bestelling volgen
Nadat je pakket ons sorteercentrum heeft verlaten en overgedragen is aan PostNL krijg je van ons een verzendbevestiging met daar in jouw Track & Trace link, hiermee kun je de status van je bestelling volgen totdat deze geleverd is. Als je op werkdagen voor 17.00 uur besteld hebt krijg je de link nog dezelfde dag, anders zal hij de volgende dag verstuurd worden.

Bezorgen op een ander adres
Als je je bestelling plaatst, kun je er voor kiezen deze op een afwijkend afleveradres te laten bezorgen.

Retourneren
Bij Mannenzaak.nl heb je altijd het recht van retour binnen 14 dagen na levering van het product. Zonder opgave van reden kun je de bestelde producten retourneren. De aanschafkosten van de producten worden terug betaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen worden gecrediteerd. Let op: vermeld bij het retourneren je ordernummer.

Retouradres:
Mannenzaak.nl
Postbus 74 
3360 AB Sliedrecht

Voorwaarden voor het retourneren:
De verpakking mag niet beschadigd c.q. verbroken zijn.
Het product mag niet gebruikt zijn.

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@mannenzaak.nl.