Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

9 april 2023

Wat is het beste volumepoeder voor mannen?

Niet veel mannen zijn van nature gezegend met een dikke, volle bos haar. Zeker met het ouder worden kun je merken dat je haar wat dunner wordt en hierdoor makkelijker inzakt. Gelukkig kun je een dun en ingezakt kapsel als man op een natuurlijke manier een stuk voller en dikker laten lijken. Je hebt hier maar één product voor nodig: volumepoeder!

Wat is volumepoeder voor je haar?

Volumepoeder staat ook wel bekend als styling powder en wint de laatste jaren langzaam aan bekendheid. Het is hét geheim achter de volle maar toch natuurlijk uitziende herenkapsels die je zo vaak ziet op foto’s van celebrities en modellen. Naast meer volume geeft volumepoeder je kapsel ook veel textuur, terwijl een matte uitstraling behouden blijft.

Dit effect bereikt volumepoeder met bestanddelen als silica silytate en rijstpoeder, die vocht en oliën effectief uit je haar absorberen. Sommige poeders bevatten ook natuurlijke kleisoorten zoals kaolin of bentoniet. Hierdoor krijgt je haar nog meer volume en blijft het gedurende de hele dag probleemloos in model.

Hoe gebruik je volumepoeder?

De meeste haarstylingsproducten voor mannen zijn vochtig of op zijn minst kleverig. Denk alleen al aan gel, wax, clay, paste en pomade. Dit maakt volumepoeder een uniek product om aan te brengen. Gelukkig doe je dat supersimpel met de volgende 5 stappen:

  1. Breng een klein beetje haarpoeder aan op de palm van je hand
  2. Wrijf goed uit tussen je handen totdat de grote klonters weg zijn
  3. Verdeel gelijkmatig door je haar en creëer textuur met je vingers
  4. Leg de focus op de plekken in je kapsel waar je meer volume wilt
  5. Haal haarlokken tussen je vingerpunten door voor meer vorm

Wat is het beste volumepoeder voor mannen?

Nu de voordelen en het gebruik ervan duidelijk zijn, wil je vast weten welk volumepoeder voor jou het beste is. Hieronder bespreken we de 3 beste volumepoeders voor mannen:

1). Slick Gorilla Hair Styling Powder. Tientallen positieve reviews van klanten op onze website laten er geen twijfel over bestaan; voor de meeste mannen is Slick Gorilla Hair Styling Powder het beste allround volumepoeder. De matte afwerking en fantastische volume en textuur die het geeft voor alle haartypes zijn ongeëvenaard.

2). Dapper Dan Ultra Matte Texture Dust. Ben jij specifiek op zoek naar een kapsel met ultieme matheid en een natuurlijke, droge textuur? Dan is Dapper Dan Ultra Matte Texture Dust het volumepoeder voor jou! Met een hold die moeiteloos de hele dag blijft zitten en een frisse citrus cologne geur is dit een tijdloze favoriet onder veel mannen.

3). Forte Series Texture Powder. Niets is zo saai als een herenkapsel zonder textuur en dat heeft Forte Series goed begrepen. Met het hoogwaardige product Texture Powder zorgt dit topmerk voor extreem veel textuur, een matte finish en langdurige fixatie van je kapsel. Gemaakt door YouTuber Alex Costa, heeft dit volumepoeder wereldwijd zeer veel fans.