• Lorem ipsum

Waar vind ik een mannelijke toilettas?

31 Jul 2018

In de afgelopen jaren worden typische man-vrouw-stereotyperingen stuk voor stuk doorgeprikt. Sommige zaken zijn niet langer alleen voorbehouden aan vrouwen. Denk aan het knotje (de man bun), gezichtsverzorgingsproducten en de handtas. Een goede ontwikkeling was ons betreft. Daarom vind je in het assortiment van Mannenzaak toilettassen speciaal voor de moderne man.

Waar moet een toilettas voor mannen aan voldoen?

Een toilettas is een item dat in geen enkele badkamer mag ontbreken. Sterker nog: ook in elke reisrugzak is dit product standaard aanwezig. Je hebt immers toch iets nodig om je toiletspullen te bewaren of te vervoeren – of je nu man of vrouw bent. Gek genoeg waren toilettassen in het verleden echter altijd meer ontworpen voor vrouwen dan voor mannen.

Als man ben je nu gelukkig niet langer veroordeeld tot het gebruiken van de oude toilettas van je vrouw, zus of vriendin. Inmiddels zijn er toilettassen speciaal voor mannen die voor jou ook nog eens een stuk handiger zijn in het dagelijks gebruik. Dat is logisch, want ze zijn specifiek afgestemd op het bewaren van de mannelijke verzorgingsproducten die jij elke dag gebruikt.

Zo’n toilettas voor de man biedt bijvoorbeeld voldoende ruimte voor mannenproducten zoals een snorkam, pomade en baardolie en bevat in sommige gevallen zelfs een extra vakje zodat je het scherpe lemmet van je scheermes veilig weg kunt bergen om snijwonden aan je vingers te voorkomen. Dit is typisch zo’n product waar je na verloop van tijd niet meer zonder kunt!

Hoe ziet een toilettas voor mannen eruit?

In een recent verleden kon je als man niet kieskeurig doen over een toilettas. Inmiddels zijn toilettassen voor mannen er gelukkig in vele soorten en maten en kun je dus de tas kiezen die zowel qua uiterlijk als functionaliteit het beste aansluit op jouw wensen. De voorkeur van veel mannen gaat uit naar varianten van stevige materialen met een robuuste uitstraling.

Denk hierbij onder meer aan materialen als ruw canvas, klassiek leer of duurzaam polyester. Ook de kleur is van belang – veel mannen kiezen voor tijdloze kleurvarianten als blauw, bruin, zwart en (olijf)groen. Het geheel wordt vaak afgemaakt door een stevige en opvallende rits, die door zijn robuuste karakter ook minder snel kapot gaat dan die van de gemiddelde toilettas.

Bijkomend voordeel van een toilettas voor mannen is dat deze vaak wordt afgewerkt met speciale details of accessoires. Neem nu de Bluebeards Revenge Hang Toilettas, die standaard geleverd wordt met handige afneembare reisspiegel voor de man die er ook onderweg piekfijn verzorgd uit wil zien. Bekijk hier onze collectie toilettassen voor meer inspiratie!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter