Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €35
Achteraf betalen

10 januari 2023

Hoe style en verzorg ik dun haar?

Niet iedereen is van nature gezegend met een volle bos haar. Zo hebben veel mannen haar met een wat fijnere structuur, dat met het verstrijken van de jaren steeds dunner wordt. Heb jij als man ook fijn of dun haar en wil je dit er graag voller of dikker laten uitzien? In dit artikel delen we de 5 beste producten om dun haar als man een flinke boost te geven.

1). Shampoo voor dun haar

Wist je dat de shampoo die je gebruikt veel invloed heeft op hoe dik of dun je haar oogt? Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om als man met dunner haar een shampoo zonder siliconen te gebruiken. Dit komt omdat siliconen je haar zwaarder maken, waardoor het dunner lijkt, eerder inzakt en lastiger is te stylen.

Een silicoonvrije shampoo die speciaal is ontwikkeld voor dun of fijn haar heeft juist het tegenovergestelde effect. Het beste voorbeeld hiervan is Truefitt & Hill Thickening Shampoo. Deze fantastische shampoo van topmerk Truefitt & Hill voegt body en dikte toe en voedt, beschermt en versterkt je haar met een anti-aging eiwit en derivaat van erwtenscheuten.

2). Conditioner voor dun haar

Conditioner is bij uitstek het product om je haar sterker en gezonder te maken en een optimale haargroei te stimuleren. Helaas hebben de meeste mannen überhaupt geen conditioner in hun badkamerkastje of gebruiken ze een product van matige kwaliteit. Dit kan dun of fijn haar dof en futloos maken en dunner in plaats van dikker laten ogen.

Een kwaliteitsproduct zoals Uppercut Deluxe Strength & Restore Conditioner is hiervoor de oplossing. Deze speciaal voor dun en dof haar ontwikkelde formule bevat cafeïne en biotine om een optimale haargroei te bevorderen en maakt het haar gezond en veerkrachtig. Met de heerlijke geur van mandarijn, patchouli en kruiden is dit dé conditioner voor mannen.

3). Haartonic voor dun haar

Veel mannen gebruiken tegenwoordig haartonic als prestyler om hun haar te beschermen en perfect in model te krijgen. Lang niet alle haartonics zijn echter geschikt voor mannen met dunner of fijner haar, waardoor het belangrijk is om een product met de juiste en natuurlijke formule te kiezen.

Truefitt & Hill Athenian Water is een traditionele haartonic die vanwege zijn unieke formule speciaal wordt aanbevolen voor fijn en dun haar. Uitgebalanceerde bestanddelen zoals oranjebloesem bevorderen de gezondheid van de hoofdhuid en zorgen tegelijkertijd voor een lichte hold. Ideaal om dun haar te beschermen en met prestyling meer volume te geven.

4). Pomade voor dun haar

Veel pomades zijn niet geschikt voor de man met dunner haar, omdat de hold te hoog is en en je kapsel hierdoor minder natuurlijk oogt. Suavecito Light Hold Pomade is de uitzondering op deze regel en is met zijn lichte hold en medium glans perfect voor mannen met dunner en fijner haar of wanneer je een natuurlijker kapsel nastreeft.

5). Styling powder voor dun haar

Geef je de voorkeur aan een droger product om je haar mee te stylen? Dan is Mr Natty Matte Texture Powder het stylingproduct voor jou. Dit razend populaire haarpoeder geeft direct veel volume en een geweldige matte finish aan dun haar en maakt vrijwel elke haarstijl mogelijk. Aanbrengen in droog haar voor de beste resultaten.