Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €45,-
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €45,-
Achteraf betalen

11 oktober 2017

Behoud je look met grooming spray

De hoge pompadour en quiff zijn weer helemaal terug van weggeweest en bepalen anno 2017 het straatbeeld. Talloze mannen kiezen voor deze tijdloze haardracht, die ondanks zijn stijlvolle uitstraling ook een nadeel biedt: de look houdt niet onder omstandigheden stand. In de vorm van grooming spray is daar nu een makkelijke en betaalbare oplossing voor.

Wat is grooming spray precies?

Grooming spray is in essentie vergelijkbaar met de aloude haarlak. De doelstelling van beide producten is immers om een kapsel zo lang mogelijk in model te houden. Verschil is er echter ook. De grooming spray die Mannenzaak verkoopt geeft namelijk een sterke hold, zonder de haren hierbij echt hard te maken. En dat merk je in de praktijk!

Grooming spray geeft je hierdoor namelijk de mogelijkheid om een pompadour of quiff te koppelen aan een natuurlijke look, terwijl de hold net zo stevig is als die bij conventionele haarlak. Goed om te weten is ook dat onze grooming sprays bestaan uit relatief weinig ingrediënten, die geen schadelijke uitwerking hebben op je haar. Dat is bij sommige haarlakken nog weleens anders.

Welke grooming sprays zijn er zoal?

Bij Mannenzaak richten we ons alleen op kwaliteitsproducten en onze grooming sprays vormen hierop geen uitzondering. Daarom voeren wij bewust slechts twee van deze producten in ons assortiment: een van Clubman Pinaud en een van Suavecito. Beide artikelen bieden zo hun eigen voordelen en vullen elkaar hiermee uitstekend aan.

Daar waar de Clubman Pinaud zich bijvoorbeeld onderscheidt met ingrediënten als panthenol en een typische aftershave geur, valt die van Suavecito op door de minimale ingrediëntenlijst en absolute monsterhold. Beide sprays breng je het beste circa 30 centimeter van het haar aan, waarbij je het eventueel föhnt voor nog meer volume.

Nog meer volume in je quiff of pompadour

Als volume is wat je zoekt bij je quiff of pompadour, zijn niet alleen onze grooming sprays hiervoor een ideaal hulpmiddel. Ook onze Quiff Roller van Bluebeards Revenge is een product wat op de wastafel van de moderne man eigenlijk niet mag ontbreken. Ideaal voor een hoge pompadour of quiff met het nodige volume.

Zoals je gewend bent van producten van Bluebeards Revenge, is de roller van de allerhoogste kwaliteit. Gemaakt van hout en voorzien van het bekende logo op de handgreep, is dit een product wat je overal mee naartoe neemt en waar je vele jaren plezier aan beleeft. Combineer het gebruik van de roller met een grooming spray voor het allerbeste resultaat.